Aspire Tigon Coils - Pack of 5

The Aspire Tigon coils are available in two different resistors: 0.4 Ohm and 1.2 Ohm. So you can decide which coil is preferred.

More details

New product

€ 16,99

This product is no longer in stock

 
More info

Productgegevens

Over de Aspire Tigon Coils

De Tigon coils zijn enkel geschikt voor de Tigon clearomizer van het merk Aspire. De coils zijn per vijf stuks verpakt en zijn daarnaast ook verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden. U kunt kiezen uit de weerstanden:

  • 0.4Ohm
  • 1.2Ohm

De coil met een weerstand van 0.4Ohm is geschikt voor Direct-To-Lung (DTL) dampen. U kunt hiervoor dus ook beter een driptip met een breed mondstuk gebruiken. 

De coil met een weerstand van 1.2Ohm is geschikt voor Mouth-To-Lung (MTL) dampen. U kunt hiervoor de driptip gebruiken met een smaller mondstuk. Daarnaast is deze coil sterker gericht op smaakbeleving. Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger de weerstand, hoe beter de smaak tot zijn recht komt.

Wanneer moet ik een coil vervangen?

De levensduur van een coil is nooit helemaal precies te bepalen. Het heeft namelijk met verschillende factoren te maken. Wanneer u veel en intensief dampt, zal de coil gemiddeld één week meegaan.

Dampt u minder of bent u aan het minderen met dampen? Dan zult u merken dat de coil ook een stuk langer meegaat.

U kunt een coil die aan vervanging toe is duidelijk herkennen. De smaak van een E-liquid zal een stuk lager liggen en u kan zelfs een verbrande smaak proeven. Wanneer dit het geval is weet u dat de coil vervangen dient te worden.

Inhoud set

  • Aspire Tigon coils (5x)

 

Veiligheidswaarschuwing

Dit product maakt gebruik van coils met een lage weerstand (Sub-Ohm). U kunt dit product alleen gebruiken met daarvoor geschikte apparaten waarvan de minimale weerstand overeenkomt met dit produkt. Mocht u hier nog niet over beschikken dan kunt u deze vinden op onze webshop. Gebruikt u een mechanische mod, gebruik dan altijd geschikte batterijen die een hoge ontladingscapaciteit hebben. Mocht u twijfelen of dit product geschikt is voor u of wilt u graag advies neem dan altijd vóór aanschaf contact op met ons

 

 

 
Specificaties

Merk

Aspire

Weerstand

Meerdere weerstanden

Type coil

Dual coil

Materiaal coil

Nichrome

Materiaal wick

Organisch katoen

Geschikt voor Sub-Ohm

Afhankelijk van coil

Inhalatiemethode

MTL & DTL

Coil ligging

Verticaal

Dampproductie

Hoog

E-liquid verbruik

Gemiddeld

Aantal per verpakking

5