N-One Menthol Disposable Pod

The N-One Menthol Disposable Pod is an airy, cool menthol flavor.

More details

N-One Menthol
New product

€ 4,50

This product is no longer in stock

 
More info

Productgegevens

N-One NicSalt Disposable Pods

De N-One NicSalt Disposable Pod is een volledig wegwerp pod systeem met NicSalt e-liquid. Het is het kleinste alles in één product op de markt op dit moment met een inhoud van 2ml vloeistof met 20mg/ml nicotine  en een batterij met 350mAh capaciteit. Geen coils verwisselen, e-liquid bijvullen of batterij opladen, direct klaar voor gebruik!

De N-One Disposable Pods worden geproduceerd in Engeland. Ze zijn op dit moment verkrijgbaar in 6 verschillende smaken met 20mg/ml nicotine en de gebruiksduur is vergelijkbaar met 25 tot 30 normale sigaretten. Dit product is ideaal voor de roker die wilt starten met dampen of de ervaren damper welke tijdens het uitgaan of in nood een eenvoudig apparaat bij zich wilt hebben welke goed in de behoefte kan voorzien.

Inhoud verpakking

Een verpakking bevat 1x een N-One Disposable Pod met 2ml NicSalt e-liquid op 20mg/ml nicotine sterkte.

Garantie:


 Pods: DOA

 

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.