Eleaf iCare 2 kit

Eleaf iCare Starter Kit is a compact e-cigarette starter kit with an internal tank and airflow system. It is quite simple to use for the automatic On/Off feature that initiate when vaping. The e-liquid can be refilled into the tank from top with ease. By using a higher strength e-liquid, the iCare perfectly recreated the sansation you are accustomed to. 

More details

New product

€ 15,95

This product is no longer in stock

 
More info

Eleaf iCare 2 Starter Kit

De Eleaf iCare 2 Starter Kit met 650Mah ingebouwde batterij bestaat uit een Eleaf iCare 2 e-sigaret, Twee Eleaf 1.3ohm IC Coil, een USB-kabel om de iCare 2 op te laden en een gebruikershandleiding. De afmetingen van de Eleaf iCare 2 startset zijn 31mm x 13mm x 86mm.

Specificaties:

Afwerking van rubber
IC Coil van 1,3 ohm
Vullen vanaf de bovenkant
Vierkleuren-LED’s die het batterijniveau aangeven
Afmetingen: 31mm x 13mm x 86mm
Uitgangswattage: max. 15W
Weerstandsbereik: 0,6 – 3,0 ohm
Capaciteit: 2 ml
 Batterijcapaciteit: 650 mAh

Inhoud:

1 x Eleaf iCare 2 Starter Kit
2 x Eleaf 1.3ohm IC Coil
1 x USB-kabel
 1 x Handleiding

 

 

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.