E-Liquids

E-liquids voor je elektrische sigaret kopen?

Op deze pagina vind je alle e-liquid varianten die We-Vape aanbiedt. Je kunt er op je gemak doorheen klikken en scrollen om zo je favoriete e-smoker e-liquid te vinden. Naast de basic e-liquids, hebben we natuurlijk ook Nicotine Salts en Hoge VG liquids

Meer weten over e-liquids?

Misschien rook je nu nog en wil je wat meer informatie over de samenstelling van e-liquids voordat je begint met elektrisch roken? Het eerste dat opvalt als je gewoon roken vergelijkt met elektrisch roken (ook wel dampen of vapen genoemd) zijn de ingrediënten. De meeste e-liquids hebben namelijk maar 4 bestanddelen: PG (Propyleenglycol) en/of VG (plantaardige glycerine) basis, nicotine (optioneel), (soms) gedestilleerd water (om de vloeistof te verdunnen) en aroma (smaakstof).

 • E-liquids
  E-liquids

  Basis e-liquids of met een hogere VG kopen?

  Op deze pagina vind je onze basic (liquids met een gemiddelde verhouding rond de 50PG-50VG) e-liquid varianten en met een hogere VG gehalte die wij bij We-Vape in ons assortiment hebben. 
  Je kunt er op je gemak doorheen klikken en scrollen om zo je favoriete Basic of High VG e-smoker e-liquid te vinden. 

 • Nic Salts E-liquids
  Nic Salts E-liquids

  Nic Salt e-liquids voor uw pod-systeem kopen? 

  De e-liquids in deze rubriek maken gebruiken van Nicotine Salt (Nic Salt). Deze vorm van nicotine komt het best tot zijn recht in systemen met een laag vermogen, wij adviseren dan ook pod-systemen voor deze e-liquids.
   Meer weten over Nic Salt e-liquids? Klik hier:
  wat zijn Nicotine Salts e-liquids!

 • Prefilled Pods
  Prefilled Pods

  Prefilled Vype of Hexa Pods kopen bij We-Vape?

  Deze Pods zijn speciaal ontworpen voor de Vype of Hexa Kits. De Pods zijn voorgevuld met e-liquid. De Vype en Hexa Pods hebben een inhoud van 2ml. Deze Pods worden per twee stuks in doordruk verpakking geleverd.

 • E-liquid op smaak
  E-liquid op smaak

  E-liquids op smaak bij We-Vape kopen?

  Op deze pagina vind je alle e-liquid varianten op smaak gesorteerd die We-Vape aanbiedt in het assortiment e-smoker e-liquids. Je kunt hier dan ook op je gemak doorheen klikken en scrollen om zo je favoriete smaak e-sigaret e-liquid te vinden.