IJOY 21700 3750mAh High Drain Rechargeable Battery-40A

iJoy 21700 3750mAh - 40A

Meer details

ijoy 21700
New product
 
Meer informatie

iJoy 21700 3750mAh - 40A

 Rechargeable Batteries

Zonder protectie circuit! Niet voor zaklampen! Niet kopen als u niet weet waar u mee bezig bent!


Nominale capaciteit: 3750 mAh
Maximale ontlaadstroom: 40A
Nominale spanning: 3.7V
Type: NCR
Grootte: 21700
Hoogte: 70,2 mm
diameter: 21,4 mm

Works with multi chargers

Let op: 

Vanwege de aard van onbeschermde batterijen, zal onze garantie en uitwisseling beleid niet van toepassing zijn, omdat het onmogelijk is om te bepalen hoe een batterij werd gebruikt of behandeld door de klant. Deze batterijen zijn slechts gedekt onder DOA uitwisseling tot een week na de datum van ontvangstbewijs, waarna geen retourzendingen, uitwisselingen of garantie aanvragen worden geaccepteerd. Bij aanschaf van deze batterijen gaat u akkoord met de bijzondere voorwaarden hierboven beschreven.

Onbeveiligde batterij?

 

Advanced User Item. Use At Your Own Risk!

 
NB: Er is een inherent risico bij het gebruik van enige en alle oplaadbare batterijen in elke omstandigheid. We-Vape ™ en alle van We-Vape ™ 's moeder- en dochtermaatschappijen zijn niet aansprakelijk voor schade als er een wijziging van de batterijen / laders in welke vorm of vorm (inclusief pack making). We-Vape ™ en alle van We-Vape ™ 's moeder- en dochtermaatschappijen zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het misbruik en / of verkeerde behandeling van Li-ion (Li-ion), LiPo (lithium-ion-polymeer) en alle oplaadbare batterijen en opladers.

 

Wees extra voorzichtig bij het werken met Li-ion (Li-ion), LiPo (lithium-ion-polymer) en eventuele oplaadbare batterijen, omdat ze zeer gevoelig zijn voor de manier van opladen en bij misbruik kan exploderen of verbranden. Zorg ervoor dat de gebruiker beschikt over voldoende kennis van de Li-Ion (Lithium-ion), LiPo (lithium-ion-polymer) en eventuele oplaadbare cellen in het laden, lossen, montage en opslag voor gebruik. Laad in / op een vuurvaste ondergrond. Houd altijd toezicht bij het opladen van batterijen. Gebruik geen oplaadbare batterij en geen acculader wanneer er eventuele zichtbare schade aanwezig is, alsmede indien de cel of oplader is benadrukt door de verkeerde behandeling, per ongeluk of anderszins, zelfs als de schade niet zichtbaar is. Bewaar oplaadbare cellen en vervoer deze in een veilige, niet-geleidende container in een gecontroleerde omgeving. Verwijdering van defecte / lege accucellen en laders, gooi deze in de door voor geschikte afval containers in overeenstemming met de lokale wetten en mandaten.

 

We-Vape ™ is en word niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enig letsel, schade of defect, permanent of tijdelijk, dat kan worden veroorzaakt door het oneigenlijke gebruik van een Li-ion gehouden (Lithium-ion), LiPo (lithium-ion-polymeer) en elke oplaadbare batterij / accu's. Neem inavht dat u een correcte basiskennis van de batterijen heeft die u gebruikt en hoe u voor deze moet zorgen.