Basic E-liquids

Basis e-liquids bij We-Vape kopen?

Op deze pagina vind je onze basic e-liquids met een gemiddelde verhouding rond de 50PG-50VG. Deze varianten zijn uitermate geschikt voor e-sigaretten uit het starter segment. 
 
Je kunt er op je gemak doorheen klikken en scrollen om zo je favoriete Basic e-smoker e-liquid te vinden. 

 • Totally Green
  Totally Green

  Totally Green e-liquid kopen bij We-Vape?

  TG e-liquids hebben hun oorsprong uit Kroatië en worden al geproduceerd sinds 2008. Deze e-liquids zijn ontwikkeld op basis van zeer zuivere en geconcentreerde USP norm grondstoffen.

 • Liqua
  Liqua

  Liqua e-liquid kopen bij We-Vape?

  Liqua e-liquids hebben hun oorsprong uit Italië en worden al gefabriceerd sinds 2009. Deze e-liquids zijn ontwikkeld op basis van zeer zuivere en geconcentreerde grondstoffen.

 • BlackNote
  BlackNote

  Black Note e-liquid bij We-Vape kopen?

  Black Note tabak e-liquid voor het gebruik in elektrische sigaretten (e-sigaretten). De tabak smaak van de Black Note e-liquids wordt onttrokken uit echte tabaksbladeren en dus niet synthetisch gefabriceerd zoals vele anderen merken. Alle Black Note e-liquids worden geproduceerd in een ISO7 – CLASS 10000 gecertificeerd laboratorium.

 • Vampire Vape
  Vampire Vape

  E-liquids van Vampire Vape bij We-Vape kopen?

  Vampire Vape e-liquid wordt geproduceerd in het verenigd Koninkrijk en is vooral bekend om hun aroma's voor DIY e-liquid met smaken zoals Heisenberg en Pinkman welk bij veel dampers al reeds bekend zijn, maar dit merk heeft naast deze aroma's ook kant en klare e-liquids in het assortiment.

 • For You
  For You

  For You e-liquid kopen bij We-Vape?

  4U e-liquids hebben hun oorsprong uit Croatië en worden al geproduceerd sinds 2010. Deze e-liquids zijn ontwikkeld op basis van zeer zuivere en geconcentreerde USP norm grondstoffen.

 • Millers juice
  Millers juice

  Millers e-liquid bij We-Vape kopen?

  Millers Juice is een Nederlands merk met hun fabriek in Oosterhout en uitsluitend werkt met ingrediënten van eigenbodem. Het is een zeer gunstig geprijst e-liquid merk, dat ondanks deze lage instapprijs toch voldoet aan alle hoge eisen met betrekking tot kwaliteit en verpakking. Voor er ook maar een flesje Millers e-liquid de fabriek verlaat, wordt deze nogmaals uitvoerig getest in hun laboratorium om zo de kwaliteit 100% te waarborgen.

 • Sansie
  Sansie

  Sansie Vape e-liquid bij We-Vape kopen?

  Sansie Vape is een Nederlands merk met hun fabriek in Oosterhout. De liquids worden geproduceerd in een gecertificeerde fabriek en voldoen aan de geldende regelgevingen. Sansie Vape is verkrijgbaar in diverse smaken en nicotine sterkten.

 • Flavourtec
  Flavourtec

  Flavourtec e-liquid bij We-Vape kopen?

  Flavourtec is een Europese e-liquid fabrikant, die in haar producten uitsluitend grondstoffen van Europese oorsprong gebruikt. Flavourtec biedt een groot assortiment aan uiteenlopende smaken

 • IVG
  IVG

  IVG e-liquid bij We-Vape kopen?

  IVG E-liquid wordt gemaakt in Engeland en biedt meerdere smaken van hoge kwaliteit. De liquids zijn hoog op smaak, en verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes.

 • Bookwill
  Bookwill

  Bookwill e-liquid bij We-Vape kopen?

  Bookwill E-liquids worden gemaakt in Nederland, en bieden diverse uitgesproken smaken. Deze e-liquids hebben ze een duidelijk aanwezige throat hit en zijn geschikt voor gebruik in pod systemen of e-sigaretten die coils gebruiken van 1.0 ohm of meer.