High VG Liquids

Hoge VG e-liquids kopen bij We-Vape?

Op deze pagina vind je onze High VG e-liquids met een gemiddelde verhouding rond de 30PG-70VG. Deze varianten zijn uitermate geschikt voor e-sigaretten en mods uit het geavanceerd segment. 
 
Je kunt er op je gemak doorheen klikken en scrollen om zo je favoriete Basic e-smoker e-liquid te vinden. 

 • Dragon Vape
  Dragon Vape

  Dragon Vape e-liquids kopen bij We-vape?

  Dragon Vape e-liquid wordt geproduceerd in Nederland. Dit merk bevat hoge kwaliteit aroma's en grondstoffen. Alle Dragon Vape e-liquids hebben een verhouding van 30PG/70VG en zijn verkrijgbaar in vier varianten nicotinegehalte.

 • Charlie Noble Juice
  Charlie Noble Juice

  Charlie Noble e-liquids kopen bij We-Vape?

  Charlie Noble e-liquid wordt gemaakt in Amsterdam en geheel volgens Amerikaans recept. Charlie Noble biedt meerdere smaken van hoge kwaliteit. Deze e-liquids zijn sterk van smaak en door het hoge VG gehalte (80VG) zeer geschikt voor gebruik in sub-ohm verdampers en elektrische sigaretten. 

 • ZAP! Juice
  ZAP! Juice

  Zap! Juice e-liquid bij We-Vape kopen?

  Zap! Juice e-Liquids worden geproduceerd in Manchester (verenigd koninkrijk) en zijn voorzien van een kindveilige sluiting. Zap! e-liquids hebben een basis verhouding van 70VG/30PG en zijn dus zeer geschikt voor sub-ohm damper en e-sigaretten.

 • Double Drip
  Double Drip

  Double Drip e-liquids bij We-Vape kopen?

  Double Drip e-liquid wordt gemaakt in het verenigd Koninkrijk en deze lijn biedt diverse uitgesproken smaken. De liquids zijn verkrijgbaar in drie verschillende sterkte gradaties en zijn op basis van een hoog 80VG/20PG gehalte, welk ze zeer geschikt maken voor het gebruik in sub-ohm verdampers, clearomizers en elektrische sigaretten. 

 • El Patrón
  El Patrón

  El Patron e-liquids bij We-Vape kopen?

  El Patron e-liquid wordt gemaakt in Nederland en deze lijn biedt diverse uitgesproken smaken. De liquids zijn verkrijgbaar in vier verschillende sterkte gradaties en zijn op basis van een hoog VG gehalte, welk ze zeer geschikt maken voor het gebruik in sub-ohm verdampers, clearomizers en elektrische sigaretten.