Clearomizer

Een verdamper voor de elektrische sigaret kopen?

Ben je op zoek naar een clearomizer, atomizer of verdamper van een bepaald merk, die je kunt gebruiken bij het elektrisch roken? Wij bieden vele merken aan.

 • Aspire
  Aspire

  Aspire verdampers bij We-Vape kopen?

  Aspire is opgericht in 2013 en daarna snel uitgegroeid tot één van de bekendste merken onder de dampers. Ze maken kwaliteit producten voor zowel de gevorderde damper als de beginnende e-smoker.

 • Council of vapor
  Council of vapor

  The Council of Vapor verdampers bij We-Vape kopen?

  The Council of Vapor is opgericht door een groep gepassioneerde, Amerikaanse dampers. Alle producten van dit merk zijn gemaakt door dampers, voor dampers, waardoor u zeker kunt zijn van kwaliteit.

 • Eleaf
  Eleaf

  Verdampers van Eleaf kopen bij We-Vape?

  Eleaf is opgericht in 2011 en zijn inmiddels een wel bekend merk onder de e-smokers. Door innovaties zoals temperatuur controle en regelbare airflow instellingen is eleaf uitgegroeid tot een van de grootste in de dampwereld.

 • Freemax
  Freemax

  Verdampers van Freemax kopen bij We-Vape?

  Freemax is een relatief jong bedrijf in deze markt, maar zijn inmiddels al aardig bekend onder de sub-ohm e-smokers. Kwaliteit van Freemax is vergelijkbaar met de anderen grote merken in het sub-ohm segment.

 • Horizentech
  Horizentech

  Verdampers van Horizentech kopen bij We-Vape?

  Horizentech producten zijn te vergelijken met die van Aspire en Freemax. Horizentech heeft dan ook uitstekende kwaliteits producten.

 • Ijoy
  Ijoy

  Ijoy verdampers bij We-Vape kopen?

  iJoy producten zijn een van de vooruitstrevende op de markt in een betaalbaar segment, die vaak voorzien zijn van de nieuwste snufjes op het gebied van elektrisch roken. Naast deze hardware maakt het merk echter ook verdampers. Op deze pagina vindt je de verdampers van Ijoy die in ons assortiment zitten.

 • Innokin
  Innokin

  Verdampers van Innokin kopen bij We-Vape?

  Innokin is net als Eleaf opgericht in 2011 en onderscheid zich door het combineren van technologische innovatie, toonaangevende ontwerpen en het leveren van hoge kwaliteit.

 • Justfog
  Justfog

  Verdampers van Justfog bij We-Vape kopen?

  Justfog is opgericht in 2009 en zijn in een korte tijd populair geworden door de bekende Justfog 1453 en Justfog Maxi clearomizers. Inmiddels heeft dit merk een uitgebreide lijn aan producten van hoge kwaliteit.

 • Squape
  Squape

  Verdampers van Squape bij We-Vape kopen?

  StattQualm is opgericht in 2012 te Zwitserland. De producten van StattQualm zijn van Zwitserse precisie en behoren tot een van de hoogte kwaliteit producten in de dampwereld.

 • Uwell
  Uwell

  Verdampers van Uwell bij We-Vape kopen?

  Uwell is een van de grotere spelers in de dampwereld. Hun producten zijn van zeer geschikt voor dampers in het Sub-Ohm segment. Hier onder vind u de selectie aan producten die wij van Uwell aanbieden.

 • Svoemesto
  Svoemesto

  Verdampers van Svoemesto bij We-Vape kopen?

  Svoemesto is een klein bedrijf in Duitsland dat high-end producten maakt voor de zelfbouw damper. Het begon allemaal rond 2012 in Rusland met een “group order” welk de eerste kayfun ter wereld heeft gebracht. Nu hebben ze een mooie selectie producten in hun assortiment. Hier vindt u de versies die wij in Nederland mogen verkopen. 

 • Vaporesso
  Vaporesso

  Verdampers van Vaporesso bij We-Vape kopen?

  Vaporesso is een relatief nieuwe speler op de markt en valt op door de eenvoud en toegankelijk van haar producten, gecombineerd met een opvallend design.