DIY

DIY producten voor de doe het zelf damper.

DIY staat voor Do It Yourself

In een elektrische sigaret zit een spoel of ook wel coil. Een coil is in principe weerstandsdraad die gewikkeld is tot een spoel met daardoor heen of omheen wick materiaal dat e-liquid opneemt. Een coil is natuurlijk ook zelf te maken. De meeste DIY dampers maken zelf coils omdat zij zo zelf de weerstand en het type weerstandsdraad kunnen bepalen en hierdoor de dampervaring helemaal naar eigen smaak kunnen afstemmen.

Speciaal voor deze doe-het-zelvers heeft We-Vape een leuk assortiment aan DIY artikelen voor het elektrisch roken. Pre-built Coils, tools, wicks (cotton), wire en rebuildable atomizers voor de gevorderde gebruiker.

 

 • Coiling wires
  Coiling wires

  Weerstandsdraad voor de DIY damper

  Hier vindt je alle weerstandsdraden in het assortiment van We-Vape. Hiermee kunt u zelf uw coils maken voor uw e-sigaret en zo de gewenste weerstand bepalen. Er zijn diverse varianten weerstandsdraad: Kanthal A1, Clapton, Nickel (Ni200), Stainless steel (SS316L) en Titanium. Experimenteer, probeer en kijk welk type het beste bij u past!

 • DIY general
  DIY general

  DIY algemeen

  Hier staan al onze DIY gereedschappen waaronder; tools, Wick materiaal, Pre-built coils en vulflesjes die van pas zullen komen bij het zelf maken van coils en het herbouwen van de verschillende soorten atomizers. 

 • Aroma
  Aroma

  DIY aroma / smaakstoffen kopen bij We-Vape?

  Hier staan al onze DIY smaakstoffen of ook wel aroma's genoemd. Deze zijn geschikt voor het zelf maken van e-liquids.

 • Nicotine booster
  Nicotine booster

  DIY nicotine booster kopen bij We-Vape?

  Hier staan al onze DIY nicotine shot of ook wel boosters genoemd. Deze worden vaak gebruikt om zelf gemixte e-liquid te voorzien van nicotine. 

 • Rebuildable atomizers
  Rebuildable atomizers

  Rebuildable atomizers kopen bij We-Vape?

  Hier staan al onze DIY RTA&RBA atomizers die We-Vape in het assortiment heeft. Deze zelfwikkelaars verdampers zijn herbouwbare verdampers/tanks voor de DIY damper.