Startsets

Een nieuwe e-sigaret bij We-Vape kopen?

Hier onder staan alle varianten e-sigaretten die wij bij We-vape in het assortiment hebben.
Elke variant heeft zo zijn eigen rubriek, zo vind u bij de basic navulsysteem sets voor de beginnende damper, bij pod systemen vind u de apparaten welk met een cartridge werken, zo is er voor elke damper wel een geschikt apparaat. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd even contact opnemen met onze klanten service.

 • Basic navulsysteem
  Basic navulsysteem

  Een elektrisch roken Basic startset kopen bij We-Vape?

  Hier onder staan al onze complete Basic e-sigaret startsets. Deze e-smoker startsets zijn er in alle soorten en maten, en voor ieder soort gebruiker is er wel een geschikt product; van zeer eenvoudig tot semi-geavanceerd. De Startsets zijn compleet en hebben allen nog e-liquid nodig en sommige een usb oplader voordat je kunt beginnen. 

 • Geavanceerd navulsysteem
  Geavanceerd navulsysteem

  Geavanceerde elektrisch roken set kopen bij We-Vape?

  Hier onder staan al onze complete geavanceerde e-sigaret navulsystemen. Deze geavanceerde sets zijn er in alle soorten en maten, en voor ieder soort gebruiker is er wel een geschikt product; van zeer semi-geavanceerd tot geavanceerd. Deze geavanceerde sets zijn compleet en hebben alleen nog e-liquid nodig voordat je kunt beginnen met dampen. 

 • Pod systeem
  Pod systeem

  E-sigaret Pod Systeem kopen bij We-Vape?

  Pod systemen zijn elektrische sigaretten die zeer klein en eenvoudig in gebruik zijn. Deze pod systemen hebben een kleine handzame batterij, waarin een "Pod" geklikt kan worden (een POD is een tank en een gloeispiraal in een geheel). Deze Pod hoef je alleen te vullen met e-liquid en is daarna gereed voor gebruik. Deze Pod systemen zijn zeer klein en draagbaar en mede door hun strakke luchttoevoer ideaal voor de MTL (mouth-to-lung) damper.

  Ook zijn Pod systemen zijn uitermate geschikt voor Nic Salt E-liquids. Nic salt is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die in tabaksbladeren voorkomt.

   

  Meer weten over Nic Salt E-liquids? Bekijk onze:  Wat zijn Nic-Salts?  Pagina.

 • Disposables
  Disposables

  Disposable e-sigaret kopen bij We-Vape?

  Hier vind je alle wegwerp e-sigaretten uit het assortiment van We-Vape. Een wegwerp e-sigaret, of ook wel wegwerp pod, is een e-sigaret die al is gevuld met e-liquid en die je maar X aantal pufs kan gebruiken als de pod leeg is (de batterij of de e-liquid). De wegwerp pods zijn klein van formaat waardoor je ze makkelijk bij je draagt. De e-liquid die in deze systemen gebruikt word is meestal met nicotine salts. Je bent van plan een disposable e-sigaret te kopen en je hebt toch nog een vraag? Neem contact met ons op!

  Meer weten over Nic Salt E-liquids? Bekijk onze:  Wat zijn Nic-Salts?  Pagina.