Freemax Twister Startset

De Freemax Twister E-sigaret beschikt over een uniek desgin. De kleurrijke pen-vormige E-smoker heeft een eenvoudig ontwerp waardoor deze makkelijk te gebruiken is door beginnende dampers.

Meer details

New product

€ 54,99

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Productgegevens

 

Over de Freemax Twister Startset

 

De Twister startset van het merk Freemax is verkrijgbaar in een aantal elegante designs. De Twister is werkzaam op een interne batterij en is op te laden met de bijbehorende micro USB kabel.

De clearomizer die wordt gebrukt in deze starster is de Fireluke 2 clearomizer van Freemax.

 

Over de Freemax Twister Batterij

 

De batterij van de Twister heeft een interne batterij van 2300mAh. Het maximale wattage waarmee gevuurd kan worden is 80W. U kunt de wattage stand zelf aanpassen naar wens. Dit doet u door middel van aan de onderkant te draaien.

De batterij stand wordt weergeven middels een LED lichtje. U kunt de batterij opladen met de bijgeleverde micro USB kabel.

 

Over de Freemax Fireluke 2 Clearomizer

 

De Fireluke 2 clearomizer van Freemax kan maximaal worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. U kunt de liquid vullen via de bovenzijde van de clearomizer.

De coils die worden gebruikt in de clearomizer zijn de Fireluke 2 coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. De lage weerstand van de coils zorgt voor een authentieke smaakbeleving.

Middels de airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer bepaalt u zelf hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

 

Inhoud set

  • Freemax Twister MOD (1x)
  • Freemax Fireluke 2 Clearomizer (1x)
  • Mesh Coil (1x)
  • Vervangende set O-ringen (1x)
  • Micro USB lader (1x)
  • Handleiding Freemax Twister (1x)

 

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.

 

 

 
Specificaties

Merk

Freemax

Type E-sigaret

Vape pen

Inhoud

2.0ML

Inhalatiemethode

Direct-to-Lung (DTL)

Gebruiker

Eenvoudig instelbare MOD

Type batterij

Accu

Instelbaar vermogen

Eenvoudige instellingen

Batterij capaciteit

2300mAh

Type tank

Clearomizer

Inhoud Tank

2.0ML

Type sluiting

Schroefdop

Vulmethode

Top fill

Airflow controle

Ja

Dampproductie

Hoog

E-liquid verbruik

Gemiddeld

Laadkabel

Micro-USB

Beeldscherm

Nee

Materiaal

RVS / Pyrex

Garantie

Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Aansluiting

510 Thread