Vaporesso VM Stick startset

De VM Stick E-sigaret van Vaporesso is een pen-vormige E-sigaret. De compacte vorm zorgt ervoor dat deze eenvoudig mee te nemen is in uw broekzak of tas. De batterij heeft een capaciteit van 1200mAh. De clearomizer is maximaal te vullen met 2ml E-liquid.

Meer details

New product

€ 24,99

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Productgegevens

Over de Vaporesso VM Stick startset

De VM Stick E-sigaret is een handzame E-sigaret die eenvoudig mee te nemen is in uw broekzak of tas. De pen-vormige E-sigaret heeft de beschikking over een interne batterij, deze is niet in te stellen. Dit zorgt ervoor dat de E-sigaret relatief eenvoudig in gebruik te nemen is.

Over de Vaporesso VM Stick mod/batterij

De batterij die wordt gebruikt in combinatie met deze E-sigaret heeft een intern vermogen van 1200mAh. Een unieke eigenschap van de batterij is dat deze volledig kan worden opgeladen in 60 minuten. U kunt de batterij opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel.

De enige knop die te vinden is op de batterij is de vuurknop, deze dient u in te drukken wanneer u van start wenst te gaan met dampen. De instellingen zijn dus vooraf geïnstalleerd en niet aan te passen door de gebruiker zelf. Dit zorgt ervoor dat de E-sigaret eenvoudig in gebruik te nemen is.

Over de Vaporesso VM 18 clearomizer

De Vaporesso VM 18 clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Het is een krachtige tank die de smaak van een E-liquid goed tot zijn recht laat komen. Dit komt voornamelijk door de coils die worden gebruikt in de tank. Deze zijn gevuld met een thee-fiber. Dit materiaal staat bekend om zijn E-liquid opnamen. Daarnaast kunt u er dikkere wolken mee creëren.

De clearomizer kan worden gevuld via de bovenzijde van de clearomizer. Dit noemt men het top-fill systeem, het voorkomt knoeien van E-liquid tijdens het bijvullen van de liquid. Daarnaast heeft de tank de beschikking over een verstelbare airflow ring, deze laat u zelf bepalen hoe veel lucht er wordt bijgevoegd tijdens het dampen.

Hoe lang gaat een Vaporesso VM coil mee?

Er is geen vast tijdsbestek dat een coil meegaat. Dit hangt namelijk helemaal af van uw dampgedrag. Dampt u weinig? Dan kan het zo zijn dat een coil 2 of zelfs 3 weken meegaat. Dampt u veel of bovengemiddeld? Dan kan het zo zijn dat de coil na één week al aan vervanging toe is.

Inhoud set

  • Vaporesso VM 18 Stick mod (1x)
  • Vaporesso VM 18 clearomizer (1x)
  • EUC CCELL coil 1.0Ohm (1x)
  • EUC meshed coil 0.6Ohm (1x)
  • Set O-ringen (1x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

 

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.

 

 

 
Specificaties

Merk

Vaporesso

Type E-sigaret

Vape pen

Inhoud

2.0ML

Inhalatiemethode

Mouth-to-Lung (MTL)

Gebruiker

Niet instelbare MOD

Type batterij

Accu

Instelbaar vermogen

Niet-instelbaar

Batterij capaciteit

1200mAh

Type tank

Clearomizer

Inhoud Tank

2.0ML

Vulmethode

Top fill

Airflow controle

Ja

Dampproductie

Gemiddeld

E-liquid verbruik

Weinig

Laadkabel

Micro-USB

Beeldscherm

Nee

Materiaal

RVS / Pyrex

Garantie

Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA

Aansluiting

510 Thread