Justfog Better Than pod kit

Pod systeem e-sigaret van het merk Justfog. De pod kan worden gevuld met 1.9ml e-liquid. De batterij heeft 420mAh capaciteit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer details

New product
 
Meer informatie

Productgegevens

Justfog Better Than startset

Een complete pod e-sigaret van het merk Justfog. De Better Than heeft een ingebouwde 420mAh batterij en kan worden opgeladen met een USB-C kabel. De oplaadkabel wordt niet meegeleverd bij aankoop van de startset. Bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret tot één dag mee gaan zonder opnieuw opgeladen hoeven te worden.

De elektrische sigaret heeft een automatisch inhalatie-systeem. Hierdoor hoeft de gebruiker enkel aan het mondstuk te zuigen om het apparaat te activeren.

De Better Than is ideaal voor de beginnende damper. Door het gebruik van pods is het eenvoudig om meerdere pods mee te nemen voor onderweg en is de kans op lekken van e-liquid minimaal.

Batterij indicatie:

  • Wit licht: 100-65 %
  • Blauw licht: 65-30 %
  • Rood licht onder de 30%
  • Knipperend licht: bijna leeg

Justfog Better Than pods

De Better Than e-sigaret werkt in combinatie met de gelijknamige pods. De pod kan worden gevuld met 1.9ml e-liquid. Het bijvullen van de e-liquid kan worden gedaan via de zijkant van de pod. Het siliconen dopje kan omhoog worden gelift, vervolgens kan de e-liquid worden bijgevuld. Wanneer er een nieuwe pod wordt gebruikt is het aan te raden om deze eerst 10 minuten in te laten trekken met e-liquid.

De coil heeft 1.0Ohm weerstand en is ingebouwd, niet los te vervangen dus. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt dient de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

Bij aankoop van de startset wordt er één Better Than pod meegeleverd.

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.