Freemax - Fireluke 2 Coils

Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. U kunt de coils enkel gebruiken in de Fireluke 2 clearomizer van Freemax.

Meer details

New product

€ 9,99

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Productgegevens

Over de Freemax Fireluke 2 Coils

De Fireluke 2 coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Over het algemeen geldt de regel: hoe lager de weerstand, hoe beter de smaak van een E-liquid naar voren komt. Coils het een iets hogere weerstand zullen over het algemeen een betere throath-hit verzorgen.

U kunt deze coils enkel gebruiken in combinatie met de Fireluke 2 tank van Freemax.

Freemax Fireluke M X1 0.15ohm Mesh Coils

 
Reserve 0.15ohm Single Mesh Coils voor de Freemax Luke Clearomizer, gevuld met organisch katoen en Kanthal Mesh weerstandsdraad.

Geadviseerde wattages: 40 watt - 90watt


 
Freemax Fireluke M X2 0.2ohm Mesh Coils

 Reserve 0.2ohm Dual Mesh Coils voor de Freemax Luke Clearomizer, gevuld met organisch katoen en Kanthal Mesh weerstandsdraad.

 
Freemax Fireluke M SS316L Mesh 0.12ohm Coils

 
Reserve 0.12ohm Single Mesh Coils voor de Freemax Luke Clearomizer, gevuld met organisch katoen en SS316L Mesh weerstandsdraad.

 
Geadviseerde wattages: Maximaal 60watt (204 - 287 / 400 - 550)

Geschikt voor:
 

  • Freemax Fireluke 2 Clearomizer
  • Freemax Twister Kit

 

Coils?

De coil is een onmisbaar onderdeel in de elektrische sigaret, want deze neemt de e-liquid op en zorgt voor de daadwerkelijke verdamping. Nu is er natuurlijk ontzettend veel variatie in de verschillende soorten coils. Er zijn bijvoorbeeld verschillende weerstanden, maar ook coils met meerdere gloeispiralen of coils met speciale weerstandsdraden, zoals SS316 (roestvrijstaal), Ni200 (Nickel) of Titanium).