Geekvape - Cerberus Coils

Deze coils zijn geproduceerd door het merk GeekVape. De coils zijn enkel te gebruiken in combinatie met de GeekVape Aegis Mini E-sigaret. Verpakt per vijf stuks.

Meer details

New product
 
Meer informatie

Productgegevens

Over de GeekVape Cerberus coils

De GeekVape Cerberus coils worden standaard geleverd per vijf stuks. De coils zijn beschikbaar in de volgende varianten:

  • Supermesh X1
  • Supermesh X2

De coils staan garant voor een correcte smaakbeleving. Daarnaast zorgt de duurzaamheid van de coils voor een lange levensduur mits u er verantwoordelijk mee omgaat.

Hoe lang gaat een GeekVape coil mee?

Er is geen vast tijdsbestek dat een coil meegaat. Dit hangt namelijk helemaal af van uw dampgedrag. Dampt u weinig? Dan kan het zo zijn dat een coil 2 of zelfs 3 weken meegaat. Dampt u veel of bovengemiddeld? Dan kan het zo zijn dat de coil na één week al aan vervanging toe is.

Inhoud set

  • Geekvape Cerberus Coils (5x)

Coils?

De coil is een onmisbaar onderdeel in de elektrische sigaret, want deze neemt de e-liquid op en zorgt voor de daadwerkelijke verdamping. Nu is er natuurlijk ontzettend veel variatie in de verschillende soorten coils. Er zijn bijvoorbeeld verschillende weerstanden, maar ook coils met meerdere gloeispiralen of coils met speciale weerstandsdraden, zoals SS316 (roestvrijstaal), Ni200 (Nickel) of Titanium).