Eleaf Elven Startset

De Eleaf Elven startkit die werkt met een vervangbare POD. Deze POD heeft een E-liquid capaciteit van 1.6ml en is hervulbaar. De batterij heeft een vermogen van 360mAh en kan worden opgeladen door middel van de micro USB kabel. Doordat het een POD systeem is werkt de E-sigaret middels een automatisch inhaleer systeem

Meer details

New product

€ 14,95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Productgegevens

Wat is de Eleaf Elven Startset?

De Elven van Eleaf is een E-sigaret die werkt op het POD systeem. De batterij van deze startset heeft een vermogen van 360mAh en is op te laden via de micro USB kabel. De POD's hebben een E-liquid capaciteit van 1.6ml en zijn te vullen wanneer het reservoir leeg is. De elektrische sigaret werkt middels een automatisch inhalatiesysteem en heeft hierdoor geen knoppen.

Over de batterij

De batterij die wordt gebruikt in deze set heeft een capaciteit van 360mAh. Het maximaal uitgaand wattage is 15W en is niet instelbaar. De set heeft namelijk geen knoppen en werkt door middel van een automatisch inhalatiesysteem.

Voor de actuele batterijstatus kan er gekeken worden naar het LED lampje aan de onderzijde van de mod. 

Wilt u de batterij opladen? Dit kan door middel van de micro USB kabel. Deze is meegeleverd bij aankoop van de set.

Over de POD

De POD's van de Elven hebben een E-liquid capaciteit van 1.6ml. Deze is te vullen via de zijkant van de POD. U kunt de rubberen sluiting los trekken om de liquid toe te voegen. Hierna is het belangrijk om deze weer goed te sluiten om lekken te voorkomen.

De coil die is verwerkt in de POD heeft een Ohmage van 1.6Ohm. Hierdoor is die geschikt voor beginnende dampers en mensen die graag willen stoppen met het roken van traditionele tabak.

Een POD gaat gemiddeld twee weken mee bij normaal gebruik. Dampt u bovengemiddeld en merkt u dat de smaak aan het afnemen is of de smaak zelfs verbrandt smaakt? Dan moet u een nieuwe POD gebruiken.

Let op! Het is belangrijk om de liquid ongeveer 15 minuten te laten intrekken wanneer u een nieuwe POD gebruikt.

Inhoud set

  • Eleaf Elven Mod (1x)
  • Eleaf Elven POD (1x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleiding Eleaf Elven (1x)

 

 

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.