Uwell Amulet Startset

De Uwell Amulet startset is een POD systeem met een interne batterij van 370mAh. De E-sigaret is gevormd in het formaat van een horloge en geeft zelfs de tijd weer. De POD's hebben een E-liquid capaciteit van 2ml en kunnen worden gevuld via de onderzijde.

Meer details

Uwell Amulet
New product
 
Meer informatie

Productgegevens

Over de Uwell Amulet startset

De Amulet E-sigaret is een aparte veschijning. De E-smoker heeft de vorm van een horloge, dit horloge laat u de datum en tijd zien. Middels de knop aan de zijkant kunt u de tijd en datum aanpassen, dit is tevens ook de enige knop.

De E-sigaret werkt via een automatisch inhalatie systeem, u hoeft dus géén knop in te drukken wanneer u van start wilt gaan met het dampen.

Over de batterij

De batterij die is verwerkt in de Uwell Amulet heeft een vermogen van 370mAh. De batterij is intern verwerkt en kan worden opgeladen via de bijgeleverde micro USB kabel. Het wattage waarmee de E-sigaret vuurt is 10W

Over de POD's

De POD's die worden gebruikt in combinatie met de Uwell E-sigaret hebben een E-lqiuid capaciteit van 2ml. U kunt de liquid bijvullen via de onderzijde van de POD's. De coil die is verwerkt in de POD's heeft een weerstand van 1.6Ohm. Dit zorgt ervoor dat u een optimale smaakbeleving ervaart tijdens het dampen. Daarnaast zijn Nicotine Salt liquids ook te gebruiken in de POD's.

Inhoud set

  • Uwell Amulet POD systeem (1x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleding Uwell Amulet (1x)

 

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vrij van vocht, temperaturen boven de 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en niet de lader van uw overige elektronica te gebruiken. Sommige smartphones en tablets bijvoorbeeld, maken gebruiken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.

 

 

 
Specificaties

Merk

Uwell

Type E-sigaret

POD systeem

Inhoud

2.0ML

Inhalatiemethode

Mouth-to-Lung (MTL)

Gebruiker

Eenvoudig instelbare MOD

Type batterij

Accu

Instelbaar vermogen

Eenvoudige instellingen

Batterij capaciteit

360mAh

Type tank

POD

Inhoud Tank

2.0ML

Type sluiting

Schuifdop

Vulmethode

Bottom fill

Airflow controle

Nee

Dampproductie

Gemiddeld

E-liquid verbruik

Weinig

Laadkabel

Micro-USB

Beeldscherm

OLED

Garantie

3 maanden

Aansluiting

POD systeem