Vaporesso SKRR Coils

De Vaporesso SKRR Coils zijn geproduceerd voor de Vaporesso SKRR Sub-Ohm Tank. De SKRR kent 3 type coils: de QF Strips coil van 0.18 ohm,  de QF Mesh coil van 0.18 ohm en de SK CCELL coil van 0.5 ohm. De Coils zijn gemaakt van vlas vezel en katoen en bieden een zuivere smaak.

Meer details

New product
 
Meer informatie
Productgegevens

De Vaporesso SKRR Coils zijn ontworpen voor de Vaporesso SKRR Sub-Ohm Tank. De Coil is verkrijgbaar in 3 varianten en zijn per 3 stuks verpakt.

De QF Mesh Coil staat bekend om zijn snelle en gelijkmatige verwarming, de QF Strip Coil staat bekend om zijn lange levensduur en de SK CCELL is inclusief TC wegens het gebruik van SS316 Coils. Elke Coil biedt een zuivere smaak met grote dampproductie. Heeft U vragen over de keuze van uw Coil? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties
  • QF Mesh 0.18 Ohm Coil: 55-85W (beste werkzaam tussen 70-80W)
  • QF Strip 0.18 Ohm Coil: 60-90W (beste werkzaam tussen 70-85W)

De Coils zijn ook geschikt voor de volgende Vaporesso NRG serie tanks: NRG Tank, NRG Mini Tank, NRG SE Tank, Revenger Kit en Swag Kit

Inhoud set
  • Vaporesso SKRR vervangende Coils (3x)


Advanced User Item. Use at Your Own Risk!

DOA warranty only

Coils?

De coil is een onmisbaar onderdeel in de elektrische sigaret, want deze neemt de e-liquid op en zorgt voor de daadwerkelijke verdamping. Nu is er natuurlijk ontzettend veel variatie in de verschillende soorten coils. Er zijn bijvoorbeeld verschillende weerstanden, maar ook coils met meerdere gloeispiralen of coils met speciale weerstandsdraden, zoals SS316 (roestvrijstaal), Ni200 (Nickel) of Titanium). 

 

 

 

 
Datasheet
AansluitingLETOP! : 510 aansluiting